Boekingsvoorwaarden

1. Reservering

In het hoogseizoen verhuren wij van zaterdag tot zaterdag. In het laagseizoen zijn de aankomst en vertrekdagen bespreekbaar. Na reservering ontvangt u van ons een digitale bevestiging met een factuur voor de aanbetaling.

2. Betaling

De aanbetaling bedraagt 25% van de totale huursom. De aanbetaling dient uiterlijk binnen 5 dagen na ontvangst van de reserveringsbevestiging te zijn voldaan. Bij niet tijdige aanbetaling wordt uw reservering geannuleerd. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor de reserveringsdatum te zijn voldaan. Reserveringen die binnen 6 weken dienen binnen 24 uur te worden voldaan.

3. Aankomst en vertrek

Op uw aankomstdag heeft heeft u vanaf 15.00 uur de beschikking over de door u gehuurde vakantiehuis.  U dient het vakantiehuis op de vertrekdag uiterlijk om 10.00 uur te verlaten.

4. Annuleringsvoorwaarden

Behalve reserveringen die binnen 6 weken voor aankomst zijn gemaakt, kunnen alle overige reserveringen binnen 8 dagen na datum van de reservering kosteloos worden geannuleerd. De aanbetaling is niet restitueerbaar.

Bij annulering tussen 6 weken voor aankomst en dag van aankomst zelf wordt de volledige reissom in rekening gebracht.

Wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Dit voorkomt onverwachte financiële kosten wanneer er tijdens uw vakantie iets gebeurt of wanneer u onverhoopt helemaal niet op vakantie kunt gaan.

5. Aankomstinformatie

Na betaling van de volledige huursom ontvangt u de aankomstinformatie.

6. Waarborgsom

De waarborgsom bedraagt €200,00. Deze borg is bedoeld om kosten, ontstaan door schade aan het vakantiehuis te dekken. Na uw vakantie krijgt u de waarborgsom terug gestort op uw rekening eventueel vereffend met de kosten van ontbrekende of beschadigde inventaris en eventuele aanvullende schoonmaakkosten indien het vakantiehuis niet volgens de richtlijnen is achtergelaten.

7. Eindschoonmaak

De verplichte eindschoonmaak bedraagt €85,00. U dient het vakantiehuis netjes en als volgt achter te laten:

  • bezemschoon;
  • afwasmachine schoon en leeg;
  • diepvries en koelkast leeg;
  • geen aangebroken etens- en drinkenswaren achterlaten;
  • vuilnisbakken geleegd;
  • alle verlichting uit bij vertrek.

8. Huisdieren

Huisdieren worden in overleg toegestaan,  €25,00 per verblijf.

9. Kinderbedje

In alle vakantiehuizen is een kinderbedje en kinderstoel gratis beschikbaar.

10. Linnengoed

Linnengoed kunt u huren voor €15,00 per persoon. Zelf meenemen kan ook. Alle bedden zijn voorzien van 1-persoons dekbedden (140 x 200 cm) Een handdoeken pakket kan worden gehuurd voor €8,00 per persoon.

11. Water, elektriciteit en Wifi

Water en elektriciteit zijn bij de huurprijs inbegrepen. Bij bovengemiddeld gebruik worden de extra kosten verrekend met de borgsom. WiFi is gratis beschikbaar.