Boekingsvoorwaarden

1. Reservering

In het hoogseizoen verhuren wij van zaterdag tot zaterdag. In het laagseizoen zijn de aankomst en vertrekdagen bespreekbaar. Na reservering ontvangt u van ons een digitale bevestiging met een factuur voor de aanbetaling.

2. Betaling

De aanbetaling bedraagt 25% van de totale huursom. De aanbetaling dient uiterlijk binnen 8 dagen na ontvangst van de reserveringsbevestiging te zijn voldaan. Bij niet tijdige aanbetaling wordt uw reservering geannuleerd. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor de reserveringsdatum te zijn voldaan.

3. Aankomst en vertrek

Op uw aankomstdag heeft heeft u vanaf 15.00 uur de beschikking over de door u gehuurde vakantiehuis.  U dient het vakantiehuis op de vertrekdag vòòr 10.00 uur te verlaten.

4. Annuleringsvoorwaarden

Behalve reserveringen die binnen 6 weken voor aankomst zijn gemaakt, kunnen alle overige reserveringen binnen 8 dagen na datum van de reservering kosteloos worden geannuleerd.

Bij annulering tussen 8 weken voor aankomst en dag van aankomst zelf wordt de volledige reissom in rekening gebracht.

Wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Dit voorkomt onverwachte financiële kosten wanneer er tijdens uw vakantie iets gebeurt of wanneer u onverhoopt helemaal niet op vakantie kunt gaan.

5. Aankomstinformatie

Na betaling van de volledige huursom ontvangt u de aankomstinformatie, een inventarislijst en een uitgebreide routebeschrijving.

6. Waarborgsom

De waarborgsom bedraagt €200,00. Deze borg is bedoeld om kosten, ontstaan door schade aan het vakantiehuis te dekken. Na uw vakantie krijgt u de waarborgsom terug gestort op uw rekening eventueel vereffend met de kosten van ontbrekende of beschadigde inventaris en eventuele aanvullende schoonmaakkosten.

7. Eindschoonmaak

De verplichte eindschoonmaak bedraagt €75,00. U dient het vakantiehuis netjes en als volgt achter te laten:

  • bezemschoon;
  • afwas schoon, droog en teruggeplaatst op juiste plek;
  • diepvries en koelkast leeg;
  • geen aangebroken etens- en drinkenswaren achterlaten;
  • vuilnisbakken geleegd;
  • alle verlichting uit bij vertrek.

8. Huisdieren

Huisdieren worden in overleg toegestaan,  €25,00 per verblijf.

9. Kinderbedje

In alle vakantiehuizen is een kinderbedje en kinderstoel gratis beschikbaar.

10. Linnengoed

Linnengoed kunt u huren voor €15,00 per persoon. Zelf meenemen kan ook. Alle bedden zijn voorzien van 1-persoons dekbedden (130 x 200 cm) Een handdoeken pakket kan worden gehuurd voor €8,00 per persoon.

11. Water, elektriciteit en Wifi

Water en elektriciteit zijn bij de huurprijs inbegrepen. Bij bovengemiddeld gebruik worden de extra kosten verrekend met de borgsom. WiFi is gratis beschikbaar.